Historie Drankenhandel Fa. A. Robertus en Zn.

Reeds vele jaren is Drankenhandel Fa. A. Robertus en Zn. een begrip in en rondom Delfzijl. In 1957 is Adam Robertus begonnen als agent van de Hengelosche Bierbrouwerij. Vanuit zijn loods aan de Marcus Buschstraat 4 te Delfzijl werden locale horecaondernemingen voorzien van dranken.

In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met onder andere Dommelsch bier. Dit betekende het begin van de samenwerking met Brouwerij AB InBev, voorheen Interbrew. Met het brede aanbod van merken waaronder Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Hoegaarden en Leffe was het mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen.

Omstreeks 1983 is de tweede generatie van de familie Robertus werkzaam in de onderneming. In 1995 is een nieuwe impuls aan de onderneming gegeven door te verhuizen naar een groter pand aan de Rondeboslaan te Farmsum. In de loop der jaren is Drankenhandel Fa. A. Robertus en Zn. uitgegroeid tot een succesvolle servicegerichte onderneming, te danken aan de voortdurende inzet van Jannes en Korrie Bosscher-Robertus.

Sinds 2009 is Erik Bosscher als derde generatie deel uit gaan maken van Drankenhandel Fa. A. Robertus en Zn. Ondanks de veranderingen sinds 1957 blijft Drankenhandel Fa. A. Robertus en Zn. zich voortdurend inzetten om mee te groeien met de wensen en de behoeften van haar klanten.

verhuur
assortiment
drankhandel