Bieren

Drankenhandel Robertus & Zn biedt een zeer breed assortiment met A-merken in bieren. Wij zijn partner van Bierbrouwerij AB-InBev, de grootste brouwerij van de wereld. Wij leveren onder meer de bekende biermerken: Hertog Jan, Jupiler, Bud, Leffe, Becks en Hoegaarden. Daarnaast zijn er tal van speciaal bieren uit voorraad leverbaar en is alles te bestellen bij diverse brouwerijen in de wereld. Ook werken we samen met lokale bierbrouwers uit de provincie Groningen.

Lancering ‘eigen’ bier voor DelfSail 2021

Brouwerij Martinus in Groningen en Drankenhandel Robertus te Delfzijl hebben de handen ineen geslagen voor de realisatie van vier bijzondere ‘eigen’ DelfSail 2021 biertjes, ambachtelijk gebrouwen bij Brouwerij Martinus in Groningen, in het pand aan de Kostersgang!

Waar ‘Martinus’ staat voor een stoer en ambachtelijk product, staat ‘Robertus’ voor goede service en de duizenden Delfzijlers met een groot en warm DelfSail-hart. Hèt evenement voor en van ons allemaal, wij zijn DelfSail voor het gehele Noorden!

Samen met de romantische etiketten een origineel en echt Gronings product! Spraakmakend ontworpen en in beeld gebracht door vormgever Guido Piëst, van Dycon Communicatie in Groningen. Historie en romantiek van de zeevaart, heden en verleden, in nauwe samenwerking met DelfSail 2021! Volgend jaar dus, op 10-11-12-13 juni 2021

Contact

Al meer dan 65 jaar uw betrouwbare Drankenhandel en Horeca Groothandel!

Erik Bosscher